O Lume De Wellness

O Lume De Wellness

Intreaba-te ce este important pentru tine. Să devină conștienți de modul în care fiecare zi este cheltuit. Ce vrei mai mult? Este mai mult timp pentru familie, voluntariat, sau de a exercita? Acesta poate fi chiar pentru locul de muncă — mai ales dacă sunteți în căutarea de a fi promovat sau ales pentru un nou proiect interesant!

E timpul să vorbim de nutriție, curat manca si pierderea in greutate pe Ambițioase Bucătărie. Sunt sigur că știți cu toții cât de important este să se hrănească corpul cu hranitor, bun-pentru-tine alimente. Ai putea rula timp de o oră în fiecare zi, dar daca nu mananci corect, nu vei vedea rezultatele dorite. Pentru a început totul off, există ATÂT de MULTE diete de acolo; cum a face tu chiar stii ce e mai bine? În timp ce sunt de acord că e cel mai bine să mănânce pentru tipul de corp și ce te face să te simți bine, eu sunt, de asemenea, un avocat foarte mare de a manca curat.

Un stres buster care predau familia mea este: nu poti controla situatiile stresante, dar poți controla reacția ta față de ele. O inimă calm și mintea este un element important pentru sănătate. În timp ce stresul este un fapt de viață, vă puteți ajuta copiii să învețe cum să se ocupe în mod eficient cu ea. Învățați-i cum să se relaxeze prin mini-meditație, respirație profundă și muzică, care calmează mintea. Relaxare stimulează hormoni fericit. În loc să irosim energie îngrijorătoare, a le ajuta să se concentreze pe soluții și transformând problemele în oportunități.

În timp ce vagi descrieri de proiecte poate fi un pic confuz, ar trebui să valorifice aceste oportunități prin care să demonstreze cunoștințele și experiența right off bat. De exemplu, o întrebare comună că am fost întrebat frecvent atunci când se aplică pentru proiectele noi a fost dacă aș fi făcut exact acest tip de loc de muncă în trecut. Acum, am anticipa și a răspunde la această întrebare chiar înainte de a avea șansa să mă întrebi direct.

Felicitări! Am putea fi un pic mai târziu pe cadou de nunta, dar ne-am gândit că doar faptul că te-ai casatorit, este îndeajuns, deoarece tu vei fi trăit mai mult ca un rezultat. În 2013, un studiu realizat de Duke University Medical Center a publicat în Annals of Behavioral Medicine a arătat că a fi căsătorit reduce riscul de moarte prematură în mijloc. Studiul a analizat 4,802 oameni și cei care au fost căsătoriți prin mijlocul lor deceniu au fost mai puțin susceptibile de a avea un deces prematur. Cercetatorii au presupus că actul de a avea un partener care să se sprijine și să lucreze cu prin orice provocări cu care se confruntă în activitate culturala face acea perioadă de viață mult mai ușor să se ocupe cu.

Poți să-ți iei prietenii și familia pentru a acordat, uneori, dar adevărul este că sunt un motiv de mare ai de gând să trăiască o viață lungă și sănătoasă. Cercetatorii de la Universitatea Brigham Young au descoperit că izolarea socială și singurătatea poate fi ca viața în pericol, de obezitate. Studiul, publicat în 2015 în Perspectives on Psychological Science, indică faptul că sentimentele de singurătate impact asupra oamenilor de toate vârstele și poate fi un precursor pentru moartea prematură—chiar și la persoanele sub 65 de ani. Autorii studiului crede că descoperirile lor în cele din urmă dovedi că mai mult psihologia pozitivă înseamnă mai bine starea generala de sanatate—emoțional și fizic.

Dacă alegeți să urmați o dietă comercială sau program de pierdere în greutate, apoi se concentreze pe un singur program la un moment dat. Bune programe de pierdere în greutate au diferite faze, fiecare fază având un clar de start și de sosire a marca. Urmați instrucțiunile programului de corect pentru timpul necesar și să evalueze rezultatele de la sfârșitul. Amestecarea diferitelor programe împreună sau nu în conformitate cu instrucțiunile lor nu va genera nici un rezultat.

sănătate asistență medicală suc de nutriție